Medlem

Så här blir du enklast medlem:


Följ instruktionerna i telefonen eller på webbplatsen. Mer information och support kan man få på http://cardskipper.se

Medlemskapet kostar 500 kr.


Det här är Järvsö skoterklubb

Järvsö skoterklubb är en dedikerad ideell förening som arbetar passionerat för att förbättra skoteråkningen i Järvsö. Genom nära samarbete med markägare strävar vi efter att skapa och bevara högkvalitativa leder för våra medlemmar att njuta av.

Dina medlemsavgifter och våra sponsorintäkter går direkt tillbaka till dig som medlem, använda för att finansiera underhåll av leder och maskiner samt investeringar i ny och förbättrad utrustning. Vi engagerar oss aktivt i att röja leder, bygga broar och sätta upp tydliga skyltar för att skapa en säker och trivsam upplevelse för skoterentusiaster som du.

Genom vårt dedikerade arbete med sladdning strävar vi efter att erbjuda dig möjligheten att åka på välskötta och vackra leder. Din support och medverkan i Järvsö Skoterklubb bidrar direkt till att förbättra skoteråkningen för hela vår gemenskap.

Tillsammans skapar vi minnesvärda äventyr och bevarar skoterkulturen i Järvsö.


Du stödjer verksamheten och skoterlederna genom att betala medlemsavgiften.

Genom våra medlemsavgifter möjliggör vi finansieringen av underhåll och förbättringar av våra leder, broar och andra viktiga infrastrukturella element.

Det är tack vare det engagemang och den ideella insatsen från våra medlemmar som vi kan upprätthålla och förstärka vår verksamhet.

Om du är intresserad av att bidra och hjälpa till med dessa viktiga initiativ, är du varmt välkommen att höra av dig via e-post. Vi ser fram emot att välkomna nya ideella krafter som vill vara en del av vårt gemensamma mål att bevara och förbättra våra vackra leder och omgivningar.

Hör gärna av dig till oss via e-post för att få mer information om hur du kan engagera dig och göra en positiv skillnad för vår gemenskap.

Tack för ditt intresse och stöd!